Επιστολές προς φυσικούς ορισμένων Πανεπιστημίων

1η Επιστολή

CERN  – ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ LHC

Θεόδωρος Μητρόπουλος
Καράτζα 116
ΤΚ 26226 Πάτρα
Ελλάδα

Πάτρα, 20 Οκτωβρίου 2008

Προς όλους ανεξαιρέτως τους καθηγητής Φυσικής των Πανεπιστημίων ΜΙΤ, Stanford, Princeton και Berkley

Αγαπητοί κύριοι,

Πολλοί και οι πιο σοβαροί θα πιστέψουν ότι στο CERN γίνεται αυτό το διάστημα η πιο μεγάλη τρύπα στο νερό, αξίας πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, καθώς το τερατώδες πείραμα, που γίνεται με τον LHC έχει μηδενική δυνατότητα διερεύνησης της φύσης, ανεξαρτήτως των θεωρητικών φαντασιώσεων.
Πολλοί όμως πειραματιστές πιστεύουν ότι το πείραμα αυτό είναι καλή ευκαιρία να τους εξασφαλίσει απασχόληση μέχρι να πάρουν τη σύνταξή τους, για αυτό υπολογίζουν τη διάρκειά του σε τρία χρόνια, δέκα ή είκοσι χρόνια, ανάλογα με τις συνταξιοδοτικές ανάγκες του καθενός!
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι το ασήμαντο συγκριτικά πείραμα του κ. Ν. Μαρκάτου (ιδέ site www.newphysics.gr), το οποίο έγινε εν αγνοία της ερευνητικής μου προσπάθειας, όντας ο ίδιος ανυποψίαστος και έκπληκτος για το αποτέλεσμα (ασθενείς πυρηνικές δυνάμεις γύρω στις 2000 φορές ασθενέστερες από τις ισχυρές και όχι 1.000.000 φορές) κατέστησε εκ των προτέρων άχρηστο το θηριώδες πείραμα του LHC, γιατί το πρώτο επιβεβαίωσε την τρομακτικής σημασίας πολυσκελή (σπονδυλωτή) εξίσωσή μου, η οποία προσδιόρισε τα συστατικά, τη δομή των σωματιδίων και τη λειτουργία της φύσης, πέραν πάσης αμφιβολίας, όπως σας έχω αποδείξει με την εργασία μου.
Στο μοντέλο αυτό της φύσεως που ανακάλυψα, δεν υπάρχει χώρος για σωματίδια του Θεού (Higgs), ούτε του διαβόλου, ούτε χορδές, υπερχορδές, υπερσυμμετρίες, ούτε τίποτα. Μπορώ μάλιστα να σημειώσω ενδεικτικά ότι όταν ανέτρεπα την ειδική θεωρία της σχετικότητας, έκλεισα την πόρτα στην τέταρτη διάσταση και έμειναν μόνο οι γνωστές τρεις. Συνεπώς όλες οι μετέπειτα θεωρίες που προβλέπουν πολλές διαστάσεις, με την άδεια της ειδικής θεωρίας της σχετικότητας (είναι όλες παιδιά της), έμειναν αυτομάτως στον αέρα! Αυτά σας τα έχω πει και στις αμέσως προηγούμενες επιστολές μου. Γενικότερα οι δύο θεωρίες της σχετικότητας υπήρξαν ο μεγαλύτερος διαφθορέας και διαστρεβλωτής της φυσικής επιστήμης, την οποία παραπλάνησαν και εξέτρεψαν για εκατό χρόνια.
Ήδη στον LHC σημειώθηκε η πρώτη αναπόφευκτη βλάβη και αναβάλλουν το πείραμα για την άνοιξη του 2009.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο LHC έχει πολύ μικρή αξιοπιστία λειτουργίας, λόγω του πρωτοφανούς μεγέθους του, της πολυπλοκότητάς του και ιδιαιτέρως των τεράστιας εντάσεως ηλεκτρικών ρευμάτων που καθιστούν τα ηλεκτρικά κυκλώματα ευάλωτα. Ανεξαρτήτως όλων αυτών, η φιλοσοφία του LHC γενικώς δεν κάνει για διερεύνηση της φύσης, γιατί τα πρωτόνια (όπως όλα τα σωματίδια) δεν είναι αυτό που νομίζουν, δηλαδή σφαιροειδή σκληρά αντικείμενα, για να τα σπάσουμε σαν καρύδια με τις συγκρούσεις, να δούμε τι έχουν μέσα (αρχέγονο όνειρο κάθε παιδιού να σπάσει το παιχνίδι του!), αλλά μαλακοί πεδιακοί δακτύλιοι, που περιέχουν μόνο ενέργεια μαγνητικού πεδίου (μαγνητικά δίπολα), που αποτελεί την ύλη και είναι αρκετή για να εξηγήσει όλα τα φαινόμενα (χωρίς κουάρκς, χορδές, υπερχορδές, Higgs ή ο,τιδήποτε άλλο).
Τα μαγνητικά πεδία δεν επηρεάζονται από τη θερμοκρασία, όσο υψηλή κι αν είναι, ούτε μεταβιβάζονται από το ένα σωματίδιο στο άλλο (βαθμωτά σωματίδια).
Επιπλέον, η δομή αυτή δημιουργεί με τις «συγκρούσεις» τυχαία και παραπλανητικά σωματίδια, λόγω μαγνητικής επαγωγής των συγκρουόμενων σωματιδίων – μαγνητικών διπόλων, κυρίως όπως λόγω υλοποίησης ποσοτήτων κινητικής ενέργειας.

Η έρευνά μου, όχι μόνο καταρρίπτει τις θεωρίες αλλά ανακαλύπτει και πώς ακριβώς λειτουργεί η φύση, με απίθανες λεπτομέρειες. Βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Δε νομίζω να πιστεύει κανείς ότι η έρευνά μου θα περάσει απαρατήρητη και θα ξεχαστεί, μετά από τη δημοσιότητα που της εξασφάλισε η δημοσίευσή της στο Internet και τα ομαδικά email που έχω στείλει σε όλα σχεδόν τα πανεπιστήμια του κόσμου.
Προς το παρόν, ας περιμένουμε να λειτουργήσει το μηχάνημα και για τα σημαντικά θα επανέλθουμε στην ώρα τους με σοβαρές προτάσεις.
Γενικώς το πείραμα με τον LHC είναι μέγα σκάνδαλο για το κόστος και την ανοησία του. Όπως προανέφερα, τα παραγόμενα με τον ανωτέρω τρόπο σωματίδια, λόγω της αποκλειστικής πεδιακής τους υπόστασης και των συναφών ιδιοτήτων τους είναι τελείως ανίκανα να συμμετάσχουν στις διαδικασίες που υποτίθεται ότι ακολούθησαν την πιθανολογούμενη μεγάλη έκρηξη.

Για το λόγο αυτό, σωματίδια που θα παραχθούν στον LHC οποιαδήποτε κι αν είναι και με ο,τιδήποτε κι αν μοιάζουν, έστω και αν κάποιο μοιάζει με το υποτιθέμενο Higgs, είναι άνευ σημασίας και ακατάλληλο να επιβεβαιώσει οποιαδήποτε θεωρία.
Μου κάνει εντύπωση ότι άνθρωποι που δεν κατέχουν τη βασική γνώση της φυσικής, δηλαδή τη γνώση της φύσης και της δομής των στοιχειωδών σωματιδίων, που δεν ξέρουν τι είναι η ύλη και συνεπώς από τι είναι φτιαγμένη η μύτη τους, θέλουν να εξιχνιάσουν πώς φτιάχτηκε ο κόσμος! Έλεος!
Και με την ευκαιρία επαναλαμβάνω ότι είναι ανοησία να ψάχνουν για κύματα βαρύτητας, αφού η γενική θεωρία της σχετικότητας έχει ανατραπεί. Σας πληροφορώ ότι στο ΜΙΤ έχουν γίνει σοβαρές προσπάθειες για ανίχνευση αυτών, με αρνητικό αποτέλεσμα. Λεπτομέρειες μπορεί να σας δώσει ο εκ των παραληπτών της παρούσης κ. Ερωτόκριτος Κατσαβουνίδης, του ΜΙΤ. Επίσης θεωρώ ότι το γελοίο του πράγματος έφτασε στο απροχώρητο, με το φόβο μερικών ότι ίσως σχηματιστούν μαύρες τρύπες στη Γενεύη και καταπιούν τη γη.

Επαναλαμβάνω (τα έχω ήδη γράψει), ότι από τη στιγμή που ανέτρεψα τη γενική θεωρία της σχετικότητας και αποσυνέδεσα τις βαρυτικές δυνάμεις από το χώρο (είναι απλώς μαγνητικές δυνάμεις), μαύρες τρύπες όπως τις εννοούν, δεν υπάρχουν. Υπάρχουν μόνο μη ορατοί αστέρες νετρονίων με τεράστια πυκνότητα και τεράστια βαρύτητα γύρω τους, αλλά που δεν επηρεάζουν το χώρο. Όλα τα άλλα είναι ανοησίες των ασχολούμενων με τη γενική θεωρία της σχετικότητας.
Όποιος μιλήσει εγκαίρως, πριν τη διεξαγωγή του πειράματος, θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση. Εννοείται ότι όποιος δε συμφωνεί με τα συμπεράσματά μου μπορεί να εκφράσει τις αντιρρήσεις του, με επιχειρήματα όμως.

Υμέτερος,

Θεόδωρος Μητρόπουλος

2η Επιστολή

Θεόδωρος Μητρόπουλος
Καρατζά 116
26226 ΠΑΤΡΑ – ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή Έκκληση

Πάτρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009

Αγαπητοί κύριοι φυσικοί των ΜΙΤ, Stanford, Berkeley και Princeton, και όσοι διαβάζετε την παρούσα επιστολή στο γνωστό site www.newphysics.gr, στο οποίο θα την αναρτήσω.
Αναρωτιέμαι γιατί κανείς, από όσους έχω ενημερώσει και στα δύο ημισφαίρια του κόσμου με το ανωτέρω site και τα ομαδικά email, για την εξιχνίαση της βασικής και θεμελιώδους λειτουργίας της Φύσης, δεν έσπευσε να χαιρετίσει το γεγονός, ή έστω να εκφράσει κάποια γνώμη.
Σας έδωσα ό,τι κυρίως επιθυμούσατε: Κατ’ αρχήν, τη μητέρα και το βάθρο όλων των γνώσεων, που είναι η γνώση της φύσης και της δομής όλων των στοιχειωδών σωματιδίων. Στη συνέχεια την πλήρη ενοποίηση των βασικών δυνάμεων στη φύση, τη γνώση ότι οι βαρυτικές δυνάμεις είναι η επέκταση στο χώρο των μαγνητικής φύσεως ισχυρών και ασθενών πυρηνικών δυνάμεων, τη γνώση ότι οι κεραυνοί, οι αστραπές και οι κάθε λογής ηλεκτρικοί σπινθήρες στη γη ή το σύμπαν είναι αυτούσιες οι ασθενείς πυρηνικές δυνάμεις (πολύ ισχυρότερες από ό,τι νομιζόταν), την ερμηνεία της αδράνειας, την ερμηνεία του φράγματος δυναμικού και φρέατος δυναμικού, την κρυμμένη μονωτική ιδιότητα των ηλεκτροδυναμικών πεδίων έναντι των μαγνητικών πεδίων, τη λύση του μυστηρίου της αντιύλης, τη γνώση ότι η ύλη διασπάται στην ταχύτητα c και διάφορα άλλα, όπως προχείρως ενθυμούμαι και αναφέρω.
Δεν είναι σύμπτωση όλα αυτά. Είναι ένα σφιχτοδεμένο σύστημα ανακαλύψεων που η κάθε μία από μόνη της θα άξιζε μία χούφτα βραβεία Νόμπελ.
Επιπλέον, όλα αυτά αποδεδειγμένα όχι μόνο από παλιά πειράματα, αλλά και από πρόσφατα πειράματα. Η καρδιά όλων αυτών που ανακάλυψα εκφράζεται με τη γνωστή πολυσκελή εξίσωσή μου, η οποία επιβεβαιώθηκε πρόσφατα από το πείραμα του κ. Μαρκάτου (του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου, ιδέ site).
Σας έδωσα όμως και ό,τι πιθανώς δεν επιθυμούσατε, ή δεν μπορούσατε να αντέξετε: την πλήρη, απόλυτη και οριστική ανατροπή των δύο θεωριών της σχετικότητας του Αϊνστάιν, με ό,τι αυτές πρεσβεύουν και ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Συνεπώς οι απόψεις του Αϊνστάιν, όπως η τέταρτη ή περισσότερες διαστάσεις, ο χωροχρόνος, η στρέβλωση του χωροχρόνου, η συστολή/ διαστολή του χώρου και του χρόνου, οι σκωληκότρυπες, τα παράλληλα σύμπαντα, οι μαύρες οπές (υπάρχουν αόρατοι μόνο αστέρες νετρονίων τεράστιας έστω βαρυτικής ισχύος), τα κύματα βαρύτητας (μονίμως άφαντα) και λοιπές αηδίες αποδεικνύονται τερατολογίες που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα και μόνο θυμηδία μπορούν να προκαλέσουν. Είναι σκέψεις (πάντα αναπόδεικτες, φαντασιόπληκτες και παραληρηματικές) που αγγίζουν παρανοϊκές καταστάσεις.
Τα επιχειρήματα ανατροπής των δύο σχετικοτήτων υπάρχουν πάντα στην έρευνα στο ανωτέρω site και όποιος έχει αντίρρηση να βγει να το πει.
Θα με υποχρέωνε ιδιαιτέρως. Θα βρεθεί κανείς;
Παραδέχομαι ότι όλος ο κόσμος είναι γεμάτος από ένα πλέγμα, ένα κατεστημένο από θεωρητικούς φυσικούς, που ο καθένας αγωνίστηκε για να γίνει αυτό που είναι επαγγελματικά και επιστημονικά, μέσα πάντα στα πλαίσια της θεωρητικής φυσικής, υπό τον όρο όμως ότι οι θεωρίες θα έβγαιναν σωστές.
Ε, λοιπόν δε βγήκαν και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.
Όλες ανεξαιρέτως οι θεωρίες είναι παιδιά ή έστω ακουμπούν στις θεωρίες της σχετικότητας. Δεν υπάρχει θεωρία που να μην περιέχει στοιχεία σχετικότητας, είναι όλες θανάσιμα μολυσμένες με σχετικότητα.
Η κατάρρευση των θεωριών της σχετικότητας συμπαρέσυρε όλο το θεωρητικό κατασκεύασμα και όλοι ανεξαιρέτως οι θεωρητικοί φυσικοί βρεθήκατε μετέωροι στον αέρα, σαν παιδικά μπαλόνια, ακόμη κι αυτοί που είναι μέλη διαφόρων Ακαδημιών. Επίσης και η καινούρια γνώση της φύσης και δομής των στοιχειωδών σωματιδίων συνέβαλε στη διάψευση των θεωριών.
Σε λίγο καιρό όλοι θα μιλούν φανερά (γιατί δε μπορούν να κάνουν αλλιώς) για όλα όσα σας παρουσίασα και υποτίθεται ότι γνωρίζετε ανεπισήμως.
Σας καλώ λοιπόν όλους, είτε τον καθένα χωριστά, είτε ομαδοποιημένους καθ’ οιονδήποτε τρόπο, να προβείτε από τώρα σε μία δημόσια διακήρυξη αναγνώρισης της ορθότητας της νέας ερμηνείας της φυσικής, που σας παρουσίασα για να ανακτήσετε το χαμένο κύρος σας και την επιστημονική σας αξιοπρέπεια. Αυτό επιβάλλει και η συνείδησή σας.
Τα πάντα τότε θα μείνουν ως έχουν και ο καθένας θα διατηρήσει τη θέση του, θα αναγκαστεί όμως να λέει καινούρια πράγματα, από αυτά που λέει τώρα.
Ας μείνει αυτή η επιστολή παρακαταθήκη για τις μέλλουσες γενιές, για να ενημερώνονται και να κρίνουν την παρούσα γενιά των φυσικών της γης.

Υμέτερος
Θεόδωρος Μητρόπουλος

Θεόδωρος Μητρόπουλος

Καρατζά 116, 262 26 Πάτρα Ελλάδα

Προς τα περιοδικά: 1. NATURE

  1. SCIENCE

15 Απριλίου 2014

 

Αξιότιμοι κύριοι

Διάφορες ομάδες αστροφυσικών που παρατηρούν το διάστημα με τηλεσκόπια διαπίστωσαν ότι η ακτινοβολία υποβάθρου είναι ασθενώς πολωμένη και μάλιστα με ειδικό τρόπο που ονομάζεται (B-mode) κατά τον οποίο:

Αποδίδουν αυτήν την πόλωση στην ενέργεια βαρυτικών κυμάτων, αν και προσθέτουν ότι η ύπαρξη του (B-mode) μπορεί να οφείλεται και σε άλλες αιτίες πέρα από την παρουσία βαρυτικών κυμάτων.

Τελική προσπάθεια είναι μετά από πολλές παραδοχές ότι η πόλωση της ακτινοβολίας υπόβαθρου αποδεικνύει την ύπαρξη των βαρυτικών δυνάμεων.

Αλλά αυτό είναι θεωρία μέσα σε θεωρία. Τίποτα δεν αποδεικνύει ότι η πόλωση της ακτινοβολίας υποβάθρου αποδεικνύει την ύπαρξη κυμάτων βαρύτητας.

Αλλά ας αφήσουμε τις δαιδαλώδεις θεωρίες του «πληθωρισμού» και τις υποτιθέμενες δράσεις των βαρυτικών κυμάτων και ας δούμε αν  αυτά πράγματι υπάρχουν, βασισμένοι στις κύριες γνώσεις της θεμελιώδους φυσικής.

Τα κύματα αυτά είναι είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τη Γενική Θεωρία της Σχετικότητας και αυτή η θεωρία έχει ανατραπεί με απόλυτη βεβαιότητα και μετά πολλών επαίνων.

Στο σημείο αυτό θα αναγκαστώ να αναφέρω επιγραμματικά μόνο μερικά στοιχεία από την πειραματικά θεμελιωμένη έρευνά μου «Nature revealed through undeveloped experiments» που είναι αναρτημένη στο site: www.newphysics.gr στο διαδίκτυο.

Πλήρεις αναλύσεις και αποδείξεις θα βρείτε στην ανωτέρω εργασία, στην παρούσα θέλω μόνο να σας κεντρίσω το ενδιαφέρον να τη διαβάσετε.

Λοιπόν, συνδυάζοντας πολλά από τα γνωστά παλιά πειράματα της φυσικής, μεταξύ των οποίων και της δίδυμης γέννησης, αποδεικνύεται η βασική και θεμελιώδης γνώση της φυσικής, που είναι η φύση, η δομή και μερικές κρυμμένες ιδιότητες των στοιχειωδών σωματιδίων.

Τα στοιχειώδη σωματίδια αποτελούνται από δυναμικούς σταδιακούς δακτυλίους, μαγνητικούς και ηλεκτρικούς επάλληλους μεταξύ τους και είναι μαγνητικά δίπολα. Στις περισσότερες δε περιπτώσεις, εξαιτίας συγκεκριμένου λόγου, συμπεριφέρονται σαν μαγνητικά μονόπολα, χωρίς να παύσουν να είναι δίπολα.

Οι δακτύλιοι αυτοί είναι οι γνωστοί δακτύλιοι των φωτονίων που εκεί είναι κάθετοι μεταξύ τους. Είναι δηλαδή πραγματικοί και όχι υποθετικοί.

Με ένα-δυο απλούς συλλογισμούς καταλαβαίνουμε ότι κάθε υλικό σώμα δημιουργεί μέσα και στο χώρο γύρω του ένα μικροπεδιακό μαγνητικό νέφος (μια μαγνητομάζα), το οποίο αποτελείται από το σύνολο των μικροσκοπικών μαγνητικών πεδίων των σωματιδίων μαγνητικών διπόλων από το οποίο αποτελείται, στραμμένων σε κάθε κατεύθυνση. Ως εκ τούτου δεν έχει δικούς του κυρίαρχους πόλους, για αυτό και δεν ανιχνεύεται με ένα εξωτερικό μεγάλο μαγνήτη, έχει όμως ενέργεια μαγνητικού πεδίο, η οποία δημιουργεί τις μαγνητικής φύσεως βαρυτικές δυνάμεις. Επίσης δημιουργεί και διάθλαση του φωτός στο διάστημα γύρω από τα μεγάλα σώματα (π.χ. ήλιος) και έτσι εξηγείται η φαινομενικά λανθασμένη τροχιά του Ερμή, οι βαρυτικοί φακοί στο διάστημα και σχετικά φαινόμενα.

Τέρμα λοιπόν η γενική θεωρία της σχετικότητας και οι λοιπές σαχλαμάρες του Einstein.

Δεν υπάρχει χωροχρόνος ούτε κύρτωση του χρόνου, ούτε βαρυτικά κύματα, ούτε μαύρες οπές (στη θέση τους υπάρχουν αστέρες νετρονίων με υψηλής πυκνότητας μάζα, μικροσχεδιακού νέφους και ισχυρών βαρυτικών δυνάμεων).

Όλα αυτά θα τα διαβάσετε αναλυτικά στο ανωτέρω ιστότοπο (www.newphysics.gr). Εκεί θα διαβάσετε και την ανατροπή της ειδικής θεωρίας της σχετικότητας. Όλα οφείλονται στη δράση του Doppler.

Τέρμα και εκεί η Τετάρτη διάσταση, η συστολή και διαστολή χώρου και χρόνου και άλλα ανόητα επίσης του Einstein. Αυτός ο κύριος μας έπαιξε άσχημο παιχνίδι έναν αιώνα τώρα.

Θα διαβάσετε επίσης την πλήρη διελεύκανση της θεμελιώδους φυσικής, την ενοποίηση όλων των βασικών δυνάμεων (είναι όλες μαγνητικές, δεν υπάρχουν στατικές ηλεκτρικές δυνάμεις, ούτε ηλεκτρικά φορτία). Οι ασθενείς πυρηνικές δυνάμεις είναι μόνο 1836,3 φορές ασθενέστερες από τις ισχυρές πυρηνικές και όχι 100000 φορές, όπως λένε οι θεωρητικοί, γιατί τους άρεσε ο αριθμός.

Αυτό το τελευταίο αποδείχτηκε πειραματικά από τον τέως πρύτανη του Ελληνικού Εθνικού Πολυτεχνείου κ. Ν. Μαρκάτο, ο οποίος τελούσε σε πλήρη άγνοια της έρευνάς μου και αυτό το πείραμα αποδεικνύει την ορθότητα όλης της έρευνάς μου.

Το πείραμα περιγράφεται στις βασικές του γραμμές στον ιστότοπο.

Οι διάσημοι λοιπόν αστροφυσικοί, οι οποίοι διαπιστώνουν π.χ. την πόλωση των φωτονίων της ακτινοβολίας υποβάθρου αποδεικνύονται αναλφάβητοι ως προς τη θεμελειώδη φυσική, αγνοούν τις βασικές γνώσεις, όπως τί είναι η ύλη και η μάζα, πιστεύουν ότι τα πρωτόνια είναι σακουλάκια γεμάτα qwark, αντιqwark, γλουτόνια, ανιγλουτόνια, κλπ, αγνοούν τα πάντα για τα ηλεκτρόνια, πιστεύουν ότι υπάρχουν στατικές ηλεκτρικές δυνάμεις και ηλεκτρικά φορτία, αδυνατούν να ενοποιήσουν τις βασικές δυνάμεις και το κυριότερο πιστεύουν τις άθλιες θεωρίες της σχετικότητας του μυθομανούς Einstein.

Τελικά αεροβατούν και χτίζουν στην άμμο.

Πρέπει λοιπόν να βρουν άλλες ερμηνείες για την πόλωση της ακτινοβολίας υποβάθρου και κυρίως να μας πουν τι υπήρχε πριν από το big-bang και τι το προκάλεσε, αν υπήρξε.

Πρέπει να χωνέψουν ότι ο χώρος και ο χρόνος είναι οντότητες άπειρες, χωρίς αρχή και τέλος και να φανταστούν αυτό που ονομάζουμε σύμπαν σαν 1 τρισεκατομμυριοστό του κεφαλιού μιας καρφίτσας μέσα στον άπειρο χώρο, που υπήρξε για ένα τρισεκατομμυριστό του δευτερολέπτου μέσα στον άπειρο χρόνο.

Τέτοιοι κόσμοι, ασήμαντοι μέσα στο άπειρο μπορεί να υπάρχουν και σε άλλα τελείως απρόσιτα σημεία του χώρου και του χρόνου.

Είναι ηλιθιότητα να λέει κανείς ότι ο χώρος και ο χρόνος άρχισαν με το big bang. Τέτοιες απόψεις έχουν τις ρίζες τους στις ανατραπείσες θεωρίες της σχετικότητας.

Μια επανεκπαίδευση λοιπόν των διδακτόρων στη θεμελιώδη φυσική είναι μάλλον απαραίτητη. Ας προσέξουν γιατί θα τους κρίνουν οι μέλλουσες επιστημονικές γενιές, για΄τι την παρούσα γενιά τη θεωρώ χαμένη με την ομερτά που τη διακρίνει στην έρευνά μου.

Με την ευκαιρία ας πούμε δυο λόγια και για μια άλλη πρόσφατη δήθεν ανακάλυψη, που έγινε με την ίδια εκβιασμένη μεθόδευση. Είναι η ανακοινωθήσα δήθεν ανακάλυψη του σωματιδίου Higgs.

Το CERN ανακοίνωσε επισήμως για «κάποιες ενδείξεις ύπαρξης» του Higgs, πράγμα που δεν τους δημιουργεί καμία ευθύνη για την ύπαρξη ή όχι του εν λόγω σωματιδίου. Στη συνέχεια ορισμένοι φυσικοί αναβάθμισαν αυθαίρετα την ανακοίνωση αυτή σε πλήρη βεβαιότητα ανακάλυψης του Higgs, εμεθόδευσαν γρήγορα-γρήγορα και την απονομή του βραβείου Nobel και θεώρησαν ότι το θέμα έληξε.

Στην πραγματικότητα εντόπισαν ένα βαρύ σωματίδιο-θραύσμα μέσα στον LHC, το οποίο απέκτησε τη μεγάλη του μάζα από υλοποίηση μεγάλης ποσότητας κινητικής ενέργειας από τη σφοδρή σύγκρουση και αναφώνησαν αφελώς: να το Higgs!!

Εξάλλου, όπως θα διαβάσετε στην έρευνά μου στη θεμελιώδη φυσική, θα διαπιστώσετε ότι τέτοιο σωματίδιο δεν υάρχει.

Πάνω από δέκα χρόνια οι αναγνώστες του ιστότοπου σιωπούν, προφανώς για να μην ξεβολευτούν.

Εσείς πράξετε κατά τη συνείδησή σας και την επιστημονική σας ευθύνη.

 

Υμέτερος

Θεόδωρος Μητρόπουλος

 

Θεόδωρος Μητρόπουλος

Καρατζά 116, 262 26 Πάτρα Ελλάδα

Προς τα περιοδικά: 1. NATURE

  1. SCIENCE

09 Σεπτεμβρίου 2014

 

Αγαπητοί Κύριοι

Στη συνέχεια του από 15 Απριλίου τρέχοντος έτους e-mail μου, σας επαναλαμβάνω και σας επισημαίνω ότι το επίπεδο γνώσεων της σημερινής φυσικής είναι τραγικά ανεπαρκές, άθλιο και κωμικό θα έλεγα, γιατί κατά το μεγαλύτερο μέρος του αποτελείται από φαντασιώδεις και αναπόδεικτες θεωρίες.

Αυτό συμβαίνει γιατί όλοι ανεξαιρέτως αγνοούν τη βασική, θεμελιώδη και αγρογωνιαία γνώση της φυσικής πάνω στην οποία κτίζεται πειραματικά θεμελιωμένη όλη η υπόλοιπη φυσική, που είναι η φύση, η δομή και μια κρυμμένη ιδιότητα των στοιχειωδών σωματιδίων.

Έτσι εμφανίστηκαν διάφοροι περίεργοι τύποι, όπως ο παρανοϊκός Einstein που έφτιαξε τις ακατανόμαστες θεωρίες της σχετικότητας, άλλοι που είπαν ότι τα πρωτόνια είναι σακουλάκια γεμάτα  qwarks και άλλα πράγματα της φαντασίας τους, άλλοι για αδρανειακά πεδία, άλλοι για ηλεκτρικά φορτία και στατικές ηλεκτρικές δυνάμεις και ούτω καθεξής βλακείες, πράγμα που αποδεικνύει την πλήρη ανεπάρκεια στη θεμελιώδη φυσική.

Εγώ, με όσα ενδεικτικά μόνο σας ανέφερα στο προηγούμενο e-mail μου, κυρίως όμως με την παραπομπή μου στο site www.newphysics.gr, σας προσέφερα την ολοκληρωμένη λειτουργία της φύσης στο πιάτο!

Το παγκόσμιο ακαδημαϊκό κατεστημένο στο χώρο της φυσικής, δηλαδή όσοι κατέχουν διδακτορικά διπλώματα, αν και σε μεγάλο βαθμό ενημερωμένο από εμένα με τη μέθοδο της αποστολής ομαδικών e-mail των τριακοσίων και πλέον αποδεκτών κάθε φορά σε ακαδημαϊκούς που ψάρευα από το διαδίκτυο σιωπά χαρακτηριστικά.

Αυτό συμβαίνει, διότι ένα μέρος είναι ανεπίδεκτο κάθε νέας γνώσης, με εγκέφαλο κατεστραμμένο από την πλύση εγκεφάλου που υπέστησαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στα διάφορα πανεπιστήμια, και μάλιστα όσο πιο βαριά διδακτορικά έχουν, τόσο περισσότερο πλανημένοι είναι, ενώ ένα άλλο μέρος αντιλαμβάνεται ποια είναι η πραγματικότητα, αντιλαμβάνεται όμως συγχρόνως ότι αν την παραδεχθεί, θα απαξιωθούν  τα διδακτορικά τους, η επιστημονική τους υπόσταση, το κύρος τους, ενδεχομένως η θέση τους και σίγουρα η διαχείριση των τεράστιων χρηματικών ποσών δια τη δήθεν έρευνα που δι