Εισαγωγικό Σημείωμα

Theodoros Mitropoulos
Patras
March 29, 2004
Karatza 116
26226 PATRAS GREECE

Αγαπητέ αναγνώστη
Αν από το σύνολο της φυσικής επιστήμης αφαιρέσεις το μέρος που ονομάζεται θεωρητική φυσική, θα διαπιστώσεις ότι οι πράγματι βεβαιωμένες γνώσεις μας είναι ελάχιστες, σχεδόν μηδαμινές και το μέγεθος της άγνοιάς μας τρομακτικό, αβυσσαλέο. Αγνοούμε ακόμη τι ακριβώς είναι το άτομο. Η θεωρητική φυσική, και εννοώ ολόκληρη τη κβαντική θεωρία και τις δύο θεωρίες της Σχετικότητας (γενική και Ειδική) του Einstein, δεν είναι φυσική, είναι
απόψεις, υποθέσεις, υποψίες και γενικώς προϊόντα φαντασίας, που ελπίζουν ότι κάποτε θα επιβεβαιωθούν πειραματικώς και θα γίνουν φυσική.
Πλανώνται επιπλέον πιστεύοντας ότι μαθηματικοποιώντας τις θεωρίες αυτές τους δίνουν κύρος και τις «θεμελιώνουν», ενώ απλώς τις εκφράζουν σε μια άλλη γλώσσα (τη μαθηματική), με ό,τι αβάσιμο περιλαμβάνουν.
Θα δείτε παρακάτω ότι όλα αυτά είναι ευσεβείς πόθοι και αχαλίνωτη φαντασία τελείως εκτός πραγματικότητας, δηλαδή αεροβασίες!
Όλα τα ανωτέρω συμβαίνουν γιατί οι θεωρητικοί φυσικοί παρέβησαν το θεμελιώδη νόμο της επιστημονικής έρευνας, που είναι η επαγωγική μέθοδος, δηλαδή αυτή που στηρίζεται αποκλειστικά στην ανάλυση και συνδυασμό των κατεκτημένων ήδη γνώσεων (γνωστών πειραμάτων, παρατηρήσεων και νόμων), η οποία δίνει νέες γνώσεις απόλυτα βάσιμες, με συνέχεια και χωρίς κενά.
Αυτός ο τρόπος είναι ο πεζός και κουραστικός τρόπος, που χρειάζεται όμως να διαθέτεις αναλυτική και συνθετική σκέψη και που βήμα προς βήμα οδηγεί εξελικτικά και διαδοχικά προς δευτερογενή και τριτογενή συμπεράσματα, που έχουν όμως και αυτά τα θεμέλιά τους βαθιά στα προηγούμενα πειράματα.
Η θεωρητική φυσική αντιθέτως, αντί της βάδισης επί στερεού εδάφους, χρησιμοποιεί το πέταγμα στα σύννεφα, δηλαδή τη φαντασία, με την οποία προσπαθεί να ερμηνεύσει αποσπασματικώς τα διάφορα φαινόμενα, γεφυρώνοντας με αδιαφορία ολόκληρα κενά γνώσεων.
Ο Einstein π.χ. επιχείρησε να ερμηνεύσει τις βαρυτικές δυνάμεις, που είναι ιδιότητα της ύλης, αγνοώντας (και αδιαφορώντας για την άγνοιά του) τι είναι ύλη, μάζα, δηλαδή τι είναι τα στοιχειώδη σωματίδια (φύση και δομή), γι’ αυτό
όπως θα δείτε απέτυχε παταγωδώς και το χειρότερο παρέσυρε πολλούς άλλους σε απόψεις που μοιάζουν μεταφυσικές!
Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι το σημερινό πλήρες αδιέξοδο της φυσικής.
Αγαπητέ αναγνώστη θα εκπλαγείς όταν θα διαπιστώσεις ότι όλα σχεδόν τα απαιτούμενα πειράματα, παρατηρήσεις και νόμοι της φυσικής βρίσκονται στα μαθητικά βιβλία της φυσικής που διδάσκονται στα σχολεία (κυρίως στον ηλεκτρομαγνητισμό) και το μόνο που απαιτείται είναι η ανάλυση και σύνθεσή τους με τον τρόπο που ανέφερα προηγουμένως.
Αυτό ακριβώς έκαμα κι εγώ. Αξιοποίησα όλον το αγνοημένο πλούτο της φυσικής και έφτιαξα την εργασία μου που ονόμασα “Η ΦΥΣΗ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ”, και η οποία στις λίγες σχετικά σελίδες της διαπερνά τη φύση από άκρη σε άκρη, με επιστέγασμα την απόλυτη ενοποίηση των βασικών δυνάμεων, ακόμη και των ηλεκτρικών σε μία μόνο δύναμη (μαγνητική).
Πρώτος στόχος που έθεσα ήταν η κατάκτηση της βασικής γνώσης, που είναι η εξακρίβωση της φύσης και της δομής των στοιχειωδών σωματιδίων και συνακόλουθα των ιδιοτήτων τους, από εκεί και έπειτα όλες οι γνώσεις της φυσικής ήλθαν από μόνες τους, όπως ξετυλίγεται ένα κουβάρι νήμα, που κρατάς την άκρη του.
Στην εργασία αυτή θα βρεις όποιο θέμα σε ενδιαφέρει και το οποίο σε οδήγησε στη σελίδα αυτή.

1.    Εισαγωγικό σημείωμα
2.    Μια μικρή, αλλά πανοραμική και επιγραμματική περίληψη της εργασίας μου.
3.    Ένα επίσης μικρό κείμενο, συνέχεια της εργασίας μου, περί στατικού ηλεκτρισμού και συναφών εννοιών, που συνέταξα αργότερα.
4.    Πληροφορίες για ένα πολύ σημαντικό αδημοσίευτο ακόμη πείραμα, που επιβεβαιώνει τα συμπεράσματά μου.
5.    Επιστολή προς τους υπεύθυνους του προγράμματος Iter (International Thermonuclear Experimental Reactor) αξίας περίπου 5 δισεκατομμυρίων ευρώ, που θα αρχίσει να κατασκευάζεται από το 2005 και θα συμμετέχουν Ευρωπαϊκή Ένωση, Ρωσία, Ιαπωνία, ΗΠΑ, Κίνα και Νότια Κορέα και τους εξηγώ για ποιο λόγο το ανωτέρω πρόγραμμα είναι καταδικασμένο σε αποτυχία.
6.    Περαιτέρω διερεύνηση και ταυτοποίηση των ασθενών πυρηνικών δυνάμεων και ταυτισή τους με τις στατικές ηλεκτρικές
7.    Την κυρίως εργασία.
8. Η ανατροπή της Γενικής θεωρείας της σχετικότητας
9. Η ανατροπή της ειδικής θεωρείας της σχετικότητας
10. Η ερμηνεία της Αδράνειας
11.    Επίκαιρη επιστολή σταλείσα προς πολλαπλούς αποδέκτες σχετική με το επικείμενο πείραμα του LHC στο CERN
12.    Επιστολή αναλύουσα το απαράδεκτο του βραβείου Nobel Φυσικής 2008, σταλείσα στους βραβευθέντες και στη Σουηδική Ακαδημία Επιστημών
13.    Περι σκοτεινής ύλης spin και άλλα τινά
14.    Επιστολή – Έκκληση

Εάν μετά την ανάγνωση των ανωτέρω εξακολουθείς να έχεις ενδιαφέρον, τότε διάβασε και την εργασία μου να δεις πώς θεμελιώνονται όλα όσα διάβασες και άλλα δευτερεύοντα ακόμη.
Υμέτερος         Θεόδωρος Μητρόπουλος